Week 5 pups Laecey en Lux

28 Maart 2010: Vijf weken oud zijn ze alweer, de zeven dwergjes van Laecey en Lux. Het is deze week een paar dagen heel mooi weer geweest en dat betekende dat de pups lekker naar buiten konden...en al héél snel hadden ze door hoe ontzettend leuk het buiten is :-) De pups zijn deze week voor de tweede keer ontwormd en ze groeien als kool. Ook zijn ze al drie keer mee geweest in de doggyride. Ze krijgen op die manier ontzettend veel mee zonder dat ze er veel voor hoeven te doen :-) Gisteren zijn we, toen het puppybezoek weg was, met een met zeven dwergjes gevulde doggyride Hattem in gelopen en dat leverde uiteraard veel aandacht op. Laecey vond het allemaal net zo prachtig. Ze is een fantastische moeder, nog altijd heel erg zorgzaam. Toen we thuis kwamen aan het einde van de middag hebben de pups nog even lekker buiten gespeeld en daarna ging het lichtje heel snel uit. Vandaag hebben ze voor het eerst heuse kippenpoten gegeten én ze hebben kennis gemaakt met het achterste gedeelte van onze tuin. Dat kon niet eerder doordat vorige week onze kastanjeboom flink gesnoeid is en er veel takken in de tuin liggen. Het is een grote stapel en we wilden voorkomen dat de pups eronder zouden kruipen en de weg terug niet meer konden vinden. Aangezien we nog geen tijd hebben gehad om de takken weg te brengen hebben we ervoor gekozen dat gedeelte af te zetten zodat ze er niet bij kunnen komen. Vanmiddag was het dus eindelijk zover: de rest van de tuin kon verkend worden, samen met de andere honden uiteraard. Ze vinden het heerlijk om tussen de zes volwassen honden te lopen.

Het was dus een druk weekje. Ook komende week wordt weer een druk weekje, vooral in het paasweekend. Hopelijk komen we dan wel aan het bijwerken van de site toe. We zullen in elk geval ons best doen. Voor nu in ieder geval wel alvast foto's van gisteren en vandaag. Het zijn er weer heel erg veel, maar we konden niet zo goed kiezen :-)

Even het centrum van Hattem in, lekker in de doggyride onder begeleiding van mama Laecey uiteraard :-) Dat 'even' het centrum in is niet gelukt...het was al na sluitingstijd van de winkels dat we huiswaarts gingen, ze hadden bekijks genoeg :-)

  

  

  

  

  

     

  

  

  

En eenmaal terug thuis waren ze alweer een beetje uitgeslapen (slapen in de doggyride ging prima :-) en was het weer speeltijd :-) De nieuwe speeltjes moesten uiteraard ook uitgeprobeerd worden...

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 Maar daarna ging het lichtje dan toch ook écht voorzichtig aan uit...

  

  

  

  

  

  

...en de volgende ochtend scheen het zonnetje lekker en kon er dus buiten ontbeten worden :-)

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

's Middags was de tuin dan eindelijk helemaal puppyproof en konden ze op verkenningstocht...

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Tot de volgende (p)update!